Tel: +36 1 354 0993 | Tel/Fax: +36 1 269 0762 | 1062 Budapest, Bajza utca 24.

PARTNEREINKNEXTFIX

A társaság a leírt tevékenységekkel (könyvelés, gazdasági ügyintézés, pénzügyi menedzselés, bérszámfejtés, kapcsolódó NAV bevallások elkészítése, egyéb NAV bejelentkezések és bevallások elkészítése) a különböző gazdasági formákkal (Bt, Kft., Zrt, Egyéni vállalkozás) 1988 óta foglalkozik. Szakértői munkatársainknak a fentiekből eredően nagy gyakorlati tapasztalata van. Célunk a pontos határidőben történő bevallások és adatszolgáltatásokon túl a vállalkozások gazdasági irányítása az aktuális törvények figyelembevételével minimális adózással a dinamikus gazdasági növekedés eléréséhez. A fentiek érdekében folyamatos kommunikáció az ügyvezetéssel havi riportok (több nyelven) készítésével az aktuális gazdasági adatokról ezek elemzése és meghatározni a további feladatokat a kitűzött cél érdekében. Összefoglalva cégünk szakértői a vállalkozásoknak a könyvelésen kívül a gazdasági vezetője is.

Mottónk: A törvények betartásával hatékony illetve gazdaságos vállalkozás kialakítása és megtartása hosszútávon!

 

Honlapunk a következő:

www.nextfix.euTRANSCONSULT KFT.

A TransConsult Kft. 1999-ben Itay Polivoda közgazdász és Dr. Dolinay Eszter jogász által közösen alapított cég, ,amelynek fő profilja az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos tanácsadás elsősorban a külföldi befektetők számára.Több magyarországi ingatlan beruházásban vesznek részt, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan, a pénzügyi és a jogi területeken egyaránt.Feladatuk közé tartozik szakmai tanácsadás, valamint a munkafolyamatok nyomon követése kezdetektől az utolsó lépésig.Szolgáltatásuk a „One-stop shop” elve szerint működik.Segítséget nyújtanak ügyfeleiknek eligazodni a magyarországi ingatlanpiacon, megtalálva számukra a legkedvezőbb befektetést.Minden olyan helyzetben a projektek jövőbeli eldöntésénél lehetőség van többfajta megoldásra, rávilágítva mind az erősségekre, mind a gyengeségekre. Ezáltal nem kell a befektetőknek egyedül döntenie. Összegyűjtenek minden információt, elvégzik a szükséges számításokat, ezáltal az ügyfélnek csak ki kell választani, melyik a számára legkedvezőbb ajánlat.

 

www.transconsult.huHolovits Ügyvédi Iroda

A Holovits Ügyvédi Irodát, Dr. Holovits Buda ügyvéd alapította 2014 -ben a Gergely és Társai Ügyvédi Irodából történő kiválását követően. Az Irodához az alapítással egyidejűleg társként csatlakozott Polivodáné Dr. Dolinay Eszter, aki jogász végzettséggel rendelkezik, és a kezdetektől, mint tanácsadó segíti az ügyvédi iroda munkáját. Ügyvédi Irodánk az általános jogi szolgáltatással ellentétben kizárólag a szakterületek meghatározott körére specializálódott. A szakterületek korlátozott számára tekintettel az adott jogterülettel foglalkozó munkatársaink az átlagosnál lényegesen magasabb szakmai színvonalon látják el feladataikat és nyújtanak professzionális jogi szolgáltatást ügyfeleink részére. Ügyvédi Irodánk különös hangsúlyt fektetett arra, hogy az általunk nyújtott jogi tanácsadás minden esetben megfeleljen ügyfeleink üzleti elvárásainak is, ezzel teremtve meg az elérendő célként megfogalmazott komplex szolgáltatás jogi és gazdasági egységét. A magas színvonalú szakmai szolgáltatás mellett ügyvédi irodánk a megbízások professzionális ellátása érdekében a legújabb informatikai rendszereket és megoldásokat egyaránt alkalmazza. Ügyfeleink nemzetközi körére tekintettel munkatársaink a magyar nyelv mellett angol-, horvát és héber nyelven nyújtanak jogi tanácsadást.

 

holovits@holovits.com

www.holovits.comZvekán Ügyvédi Iroda

2011. évben alakult meg, dr. Zvekán Erzsébet egyéni ügyvéd jogutódjaként. Irodánknak két tagja van, dr. Zvekán Erzsébet és dr. Zvekán Zoltán.

Irodánk modern, üzleti szempontú jogi megoldásokkal szolgálja magánszemély és vállalati ügyfeleit. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Kreatív konstrukciókkal állunk rendelkezésére adójogi, társasági és üzleti jogi, valamint ingatlanjogi területeken, de 15 éves jogi tapasztalatunknak hála valamennyi jogkérdésben segítségére tudunk lenni jelenlegi illetve leendő ügyfeleinknek.

 

Szakterületeink:

  • gazdasági társaságok  peres és peren kívüli jogi képviselete (elektronikus cégeljárás, cégalapítás, cégmódosítás),
  • ingatlanokkal kapcsolatos okiratszerkesztés, ellenjegyzés, földhivatali eljárásban jogi képviselet, jogi tanácsadás
  • polgári peres és peren kívüli (fizetési meghagyás, csőd- és felszámolási eljárás) jogi képviselet,
  • követeléskezelés
  • családjog (gyerekelhelyezési, kapcsolattartási és tartásdíjjal kapcsolatos perek), munkaügyi perek, Továbbá egyéb jogi tanácsadás, hagyatéki, gyámhivatali, jogi képviselet, okiratszerkesztés, ellenjegyzés.

 

Szolgáltatásainkat nemcsak magyar, de angol, horvát és szerb nyelven is nyújtjuk, illetve a fenti nyelveken jogi szakfordítást is vállalunk.

 

zvekanzoltan@zvekan.hu

www.zvekan.hudr. Adamcsák Andrea

ügyvéd, mediátor

andrea.adamcsak@gmail.com
KapcsolatPRISMA HOLDING ZRT.
1062 Budapest, Bajza utca 24.


Telefon:

(06 1) 269 0762

(06 30) 408 6925

Fax:

(06 1) 269 0762

Email:

info@prismaholding.com

Nyitva tartás:

Hétfőtől csütörtökig

09:00 - 16:00 óráig


Pénteken

09:00 - 13:00 óráig

előzetes időpont egyeztetés alapján
Küldjön üzenetet     


Tárhely szolgáltató:

IT & Coffee Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 48-54.,
10. épület 2. emelet 18. info@itcoffee.hu

Adatvédelmi nyilatkozat ÁSZF | Impresszum

© Minden jog fenntartva - 2021 - Prismaholding Zrt.